ANTALYA / KONYAALTI - Hasan-Fatma Çavlı Ortaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle kutladık.

Okul Müdürümüz Hakan MARMARA’nın açılış konuşmasını yaptığı törenimizde, Okulöncesi, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz performanslarıyla yer aldı.

Nis

İlçemizde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katılan 7-B sınıfı öğrencimiz Berkay DOĞAN(Küre) ve 6-B sınıfı Öğrencimiz Medine Nisa GÖKAY(Reversi) oyunlarında dereceye girdiler.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlarız.

Öğrencimiz Öykü Tokgöz Antalya Küçükler Tekvandoda il 2. oldu.

Emeği geçenleri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

"Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber,

Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber".

Milli ve manevi değerlerimizi güçlendirmek amacıyla yaptığımız Bursa ve Çanakkale gezimizi hayırlısı ile en güzel biçimde tamamladık.

Başta Ümmü Gülsüm Hocamız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Öğrencimize başarılar ve rekorlarla dolu sağlıklı bir spor yaşamı diliyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğine göre yıpranan okul tabelamızı yeniledik.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı.

Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.Nice yüzyıllara