ANTALYA / KONYAALTI - Hasan-Fatma Çavlı Ortaokulu

02424192001
Bahtılı Köyü Uluönder Atatürk Caddesi No 459 Konyaaltı/Antalya
Vizyon
Çağdaş eğitimin gerektirdiği fiziksel standartları (donanım, ekipman, bina, …..) en üst seviyede gerçekleştirilmiş, öğrenci merkezli eğitim ve öğrenen organizasyon felsefesini benimsemiş sadece kendi eğitim bölgesinde değil diğer eğitim bölgelerinde de çalışmalarıyla ön plana çıkmış, tüm paydaşların mutlu ve huzurlu olduğu, demokrasinin işlerlik kazandığı, tanınan, lider, birikimli ve her alanda çekim merkezi olan bir eğitim kurumu olmak istiyoruz.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır Öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmalarını sağlamaktır.
KLİMA
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI